Du visar för närvarande NAS HT20 Kodningskurs – Alla lektioner

NAS HT20 Kodningskurs – Alla lektioner

– Inlägget är skapat i samarbete med Autostock

Jag har nu gått NAS HT20 Kodningskurs och är överlag väldigt nöjd med kursen. Jag har förbättrat min kunskap för kodspråket betydligt och har en större möjlighet att bygga robotar. I kursen byggde vi roboten SISO HT20 och jag ser fram emot att sjösätta den inom kort, tror det kommer blir ett riktigt bra komplement till min tidigare handel.

Jag har skrivit ihop en kort sammanfattning av vad vi gick igenom i varje lektion, du finner länkar till inläggen nedan.

Syftet med denna webbplats är att bidra med information och ge min allmänna syn på börsen, index, valutor och råvaror. Det är inte meningen att informationen ensamt ska utgöra underlag eller ses som uppmaningar för köp- och säljbeslut. Informationen är min personliga syn och även om jag anser att de källor och metoder jag använder är tillräckligt tillförlitliga. Nineambell tar inget ansvar för eventuella brister i källmaterialet eller tillförlitligheten i det som erhålls i samband med utnyttjandet utav denna sida. Handel med finansiella instrument innebär alltid en risk. Nineambell svarar inte för eventuella förluster uppkomna genom investeringsbeslut baserade på information från denna webbplats.

Lämna ett svar