Verktyg

Här kan du hitta diverse verktyg som kan hjälpa dig med din trading och investering.

Ett mall för dina utdelningar med massor av inbyggda funktioner som gör att du kan få en enkel och effektiv översikt av dina utdelningar.

Hur mycket påverkar ett bolag OMXS30 och vilka sektorer dominerar, i detta verktyg kan du se allt detta.

En Tradingjournal i Google Sheets med fruktansvärt många inbyggda funktioner.

Ett verktyg som är byggt i Google Sheets som hjälper dig att hålla koll på den aktuella risk du tar och hur du är exponerad mot olika sektorer.

I detta verktyg, som är skapat i Google Sheets, kommer du kunna se hur bredden ser ut i marknaden. Hur många bolag stiger jämfört med sjunker?

I detta verktyg kan du se hur mycket de olika bolagen i OMXS30 påverkar just OMXS30. Vissa bolag väger mer i OMXS30 och just därför är det viktigt att veta hur mycket varje enskild bolag påverkar.

I detta verktyg som är skapat i Google Sheets kan du få fram aktiegrafer och medelvärden helt utan kostnad.

Verktyg som visar om OMXS30 har stängt under eller över sitt 12 månaders medelvärde (MA12).

Verktyg som visar korrelationen för aktierna i OMXS30. Visar korrelationen den senaste månaden, senaste året och sedan 2010.

Verktyg som visar hur edgen ser ut för OMXS30 beroende på vad det är för datum. Enkelt att se om Månadsskifteseffekten har börjar fungera igen.

Verktyg som visar hur viktningen är i OMXS30. Visar hur mycket vikt varje aktie har och sektorernas vikt.

Verktyg för att räkna ut din positionsstorlek. Det finns fyra olika kalkylatorer för att räkna ut hur många aktier du skall köpa beroende på dina strategier och en kalkylator för att beräkna din risk.

Verktyg som visar den senaste rapportperiodens rapportvinnare och statistik över hur utvecklingen på rapportdagen, volym, trend, marknadsfas och stängning har påverkat den framtida utvecklingen.

Verktyg som hjälper dig att räkna ut genomsnittlig årsavkastning. Detta kan vara väldigt användbart vid jämförelse av olika fonder och aktier.

Verktyg som visar den senaste rapportperiodens rapportförlorare och statistik över hur utvecklingen på rapportdagen, volym, trend, marknadsfas och stängning har påverkat den framtida utvecklingen.